The Update #1 – Preparation mode

door Jasper en Lonneke
3 februari 2021
Reacties 0

Nog zeven weken voor dat we gaan en nog vijf weken ploeteren op ons werk. Elke dag tellen we af. Op 16 april, de dag van ons 8 jarige anniversary, is onze laatste werkdag. De laatste dag van een normaal leven, voorlopig. We zijn super druk met alle voorbereiding, maar we hebben wel de tijd gevonden om Lon haar verjaardag te vieren afgelopen weekend.

We zijn heerlijk weg geweest naar een huisje in schijf. Hier hebben we lekker spelletjes gespeeld, gewandeld, van de open haart genoten en vooral ook van elkaar genoten. Een luxe voorproefje op het avontuur dat gaat komen. Binnen zeven weken hebben wij een nieuw huis, onze camper Bob. We gaan van een rijtjes huis naar een huis op wielen. Eentje die kan gaan en staan waar wij willen en waar we eindelijk ons nieuwe avontuur mee aan kunnen gaan.

De afgelopen weken zijn we heel erg druk bezig geweest om ons huis verhuur waardig te maken. We hebben de kozijnen aan de achterkant geschilderd, we hebben een heeeeeeeleee grote schoonmaak gedaan. We zijn op plekken geweest waar niemand met een doekje is langs gegaan sinds dat we hier wonen (en dat is dus al 4 jaar). We hebben schotten gemaakt op zolder zodat we hier een hele hoop spullen achter kunnen zetten en we dus minder hoeven te verhuizen. De foto’s zijn gemaakt en een advertentie is geplaatst. Morgen komen de eerste mensen ons huis bezichtigen en dan hopen we een huurder te vinden die 1.5 jaar in ons huisje wil wonen. Het zal gek zijn dat het niet helemaal meer ons huisje is. Maar door het al flink op te ruimen en veel persoonlijke spullen al te hebben ingepakt, hebben we de afgelopen weken al kunnen wennen aan het idee. We hebben in een keer weer een TV in de woonkamer staan en ons huis klinkt erg hol nu we alle kleden ook al hebben opgeruimd.

De komende weken zullen er nog veel dingen geregeld moeten worden, maar het is allemaal deel van de voorpret. Na ons huis te hebben aangepakt hebben we echt zin om ons nieuwe huisje af te maken. Te zorgen dat hij adventure ready is. We zullen ook in die weken zorgen dat we vrienden nog een laatste keer opzoeken. En ik moet keihard werken om mijn laatste vak goed af te ronden.

Dan op 3 Mei 2021 starten we de auto, laten we nog even snel een stokje in onze neus roeren en zijn we onderweg. Onderweg naar Zweden, waar ons avontuur begint.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

nl_NLNL