The Update #2 – The Last Week of Work for a very very Long Time

door Jasper en Lonneke
18 april 2021
Reacties 0

Deze week was vooral een week van laatste keren, de laatste maandag dat we werkte, de laatste dinsdag…… De laatste keer verschillende klusjes doen op het werk, de laatste keer uren in het systeem zetten. De laatste keer mijn thuiswerk station opbouwen, de laatste treinrit naar het werk en de laatste keer onze vouwfietsen in klappen. Voor Lon was het de laatste keer dat ze haar kindjes behandelde die ze de afgelopen anderhalf jaar heeft behandeld. Het blijft een gekke gedachte dat we de mensen waarmee we zo lang hebben samengewerkt niet meer zullen zien. Voor ons beiden was ons afscheid erg special, het was heel fijn om te horen hoeveel mensen ons en ons werk waardeerde. 

Het is allemaal nog erg onwerkelijk, niet wetende of we de reis kunnen maken die we al zo lang in gedachte hebben. Niet wetende of we Bob kunnen veerschepen en met onze Panamericana Highway trip kunnen beginnen. Maar we hebben een start punt, een mooie nieuwe plek om te ontdekken. We kunnen niet wachten om onze reis te beginnen, maar, om eerlijk te zijn, begint de stress over onze reis toch een op te spelen. 

De komende twee weken zullen vol zitten met dingen die we nog moeten regelen. Maar dan…. Dan kan ons avontuur echt beginnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

nl_NLNL